București | Calea Ferentari, nr. 12 | Tel: 0722.369.265

BINE AȚI VENIT LA CABINETUL VETERINAR DARELI!

SERVICII MEDICALE IMPORTANTE

GALERIE FOTO


Ce au avut clienții noștri de spus:
"Sunt foarte multumita de serviciile veterinare oferite la cabinetul veterinar Dareli. Domnul doctor Pelin da dovada de profesionalism. De fiecare data a rezolvat problemele catelusei mele Daisy."
Puiu Andreea
"Serios, prompt, implicat, simpatic traducător al medicinei pe înțelesul posesorilor de patrupede.Domnul dr Pelin ne-a pus pe picioare generații de pisici. Mergem la cabinetul Dareli cu incredere."
Vlaicu Dana
"Frecventez cabinetul veterinar Dareli de aproximativ 6 ani, deoarece am un motan la bloc si un catel la curte. Pentru ambele animalute domnul doctor Pelin a gasit solutia rapida la toate problemele pe care le-am avut. Recomand cu incredere!"
Petcu Steliana
"Un cabinet in care găsești de fiecare data disponibilitate, profesionalism si servicii de foarte buna calitate. Va multumim, domnule doctor!"
Mioara Cristea
CoolBrand
Cabinet veterinar Dareli

Despre noi


Alături de prietenii tăi, de 17 ani! Cabinetul a fost deschis în 2003, de către Dr. Răzvan Pelin, iar de atunci mii de animale de companie, împreună cu stăpânii lor, au beneficiat de cele mai atente îngrijiri medicale. Vă așteptăm cu drag!

Contact


Luni - Vineri: 9.00 - 18.00

Sâmbătă: 9.00 - 14.00

Telefon: 0722.369.265

Adresa


Calea Ferentari, numarul 12, București, sector 5