București | Calea Ferentari, nr. 12 | Tel: 0722.369.265

BINE AȚI VENIT LA CABINETUL VETERINAR DARELI!

DESPRE NOI

Răzvan Pelin a absolvit Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, în anul 1999, primind titlul de
DOCTOR – MEDIC VETERINAR, în profilul Medicină Veterinară.

El este membru al Colegiului Medicilor Veterinari încă din anul 1999 și i s-a acordat dreptul de Liberă Practică Medicală Veterinară
pe Teritoriul României, prin Atestatul cu Seria A Nr. 05364.

Cabinetul veterinar Dareli a fost deschis în 2003 și oferă servicii veterinare de cea mai înaltă calitate atât în cabinet, cât și la domiciliu.

Serviciile oferite sunt în permanență îmbunătățite și actualizate. Astfel, îți stăm la dipoziție pentru: consulații de specialitate, tratamente specifice, deplasare la domiciliu, analize veterinare de laborator, vaccinări, microcipare și înregistrare RECS, eliberare pașaport UE, stomatologie veterinară, deparazitări interne și externe, etc.

De asemenea, în cadrul cabinetelului vei găsi și un punct farmaceutic veterinar, de unde poți achiziționa oricând tratamentul și hrana de care animaluțul tău are nevoie.

Cabinetul veterinar Dareli este un loc prietenos în care poți veni cu prietenul necuvântător și poți beneficia de toată gama de servicii, începând de la consultație și tratamente simple, până la terapie intensivă, investigații amănunțite, intervenții chirurgicale și recuperare postoperatorie.

Satisfacția dată de vindecarea animăluțelor care ne acordă toată încrederea și speranța, ne motivează să muncim încontinuu pentru perfecționare profesională, actualizarea tehnicilor de diagnostic și a metodelor de tratament.

Te așteptăm cu drag!

GALERIE FOTO


Ce au avut clienții noștri de spus:
"Sunt foarte multumita de serviciile veterinare oferite la cabinetul veterinar Dareli. Domnul doctor Pelin da dovada de profesionalism. De fiecare data a rezolvat problemele catelusei mele Daisy."
Puiu Andreea
"Serios, prompt, implicat, simpatic traducător al medicinei pe înțelesul posesorilor de patrupede.Domnul dr Pelin ne-a pus pe picioare generații de pisici. Mergem la cabinetul Dareli cu incredere."
Vlaicu Dana
"Frecventez cabinetul veterinar Dareli de aproximativ 6 ani, deoarece am un motan la bloc si un catel la curte. Pentru ambele animalute domnul doctor Pelin a gasit solutia rapida la toate problemele pe care le-am avut. Recomand cu incredere!"
Petcu Steliana
"Un cabinet in care găsești de fiecare data disponibilitate, profesionalism si servicii de foarte buna calitate. Va multumim, domnule doctor!"
Mioara Cristea
CoolBrand
Cabinet veterinar Dareli

Despre noi


Alături de prietenii tăi, de 17 ani! Cabinetul a fost deschis în 2003, de către Dr. Răzvan Pelin, iar de atunci mii de animale de companie, împreună cu stăpânii lor, au beneficiat de cele mai atente îngrijiri medicale. Vă așteptăm cu drag!

Contact


Luni - Vineri: 9.00 - 18.00

Sâmbătă: 9.00 - 14.00

Telefon: 0722.369.265

Adresa


Calea Ferentari, numarul 12, București, sector 5