București | Calea Ferentari, nr. 12 | Tel: 0722.369.265

BINE AȚI VENIT LA CABINETUL VETERINAR DARELI!

Consultații online

Când poți să primești o consultație online?

Dacă vezi că prietenul tău necuvântător are o problemă minoră, poți să eviți drumul cu el la cabinet și să primești o consultație online. Astfel economisești timp și nu mai supui animalul la un stres suplimentar.

Atenție: Nu recurgeți pentru lămuriri și informații la internet, deoarece se întâmplă ca în loc să fii lămurit și să știi ce ai de făcut, lucrurile să devină confuze, iar tu să acționezi greșit și să faci mai mult rău, decât bine.

Noi suntem aici pentru tine! Tot ce ai de făcut este să ne lași un mesaj pe whatsapp sau pe mail. Îți vom răspunde cât putem de repede, iar tu îți vei putea ajuta animăluțul corespunzător.

 

Aceasta este o metodă rapidă și sigură prin care tu vei putea ține legătura cu medicul tău veterinar, pe toată perioada de creștere,  primind sfaturi privind alimentația, schema de vaccinare, deparazitare, suplimente ce pot fi administrate, integrarea animalului în mediu.

De asemenea, dacă problema este mai gravă decât ai crezut tu, vei putea beneficia cu prioritate de o programare la cabinetul veterinar Dareli.

Te-ar mai putea interesa


CoolBrand
Cabinet veterinar Dareli

Despre noi


Alături de prietenii tăi, de 17 ani! Cabinetul a fost deschis în 2003, de către Dr. Răzvan Pelin, iar de atunci mii de animale de companie, împreună cu stăpânii lor, au beneficiat de cele mai atente îngrijiri medicale. Vă asteptăm!

Contact


Luni - Vineri: 9.00 - 18.00

Sâmbătă: 9.00 - 14.00

Telefon: 0722.369.265

Adresa


Calea Ferentari, numărul 12, București, sector 5