București | Calea Ferentari, nr. 12 | Tel: 0722.369.265

BINE AȚI VENIT LA CABINETUL VETERINAR DARELI!

Farmacie veterinară

Cabinetul nostru dispune de o gamă importantă de produse farmaceutice. Sună-ne pentru orice nelămurire și te vom ajuta!

 

Produse pentru deparazitare

 Toate animalele din gospodăriile noastre sunt predispuse la contactarea paraziților, atât interni, cât și externi (purici, căpușe, viermi intestinali, etc), care generează diverse probleme de sănătate, de aceea deparazitarea devine o necesitate periodică. Poți alege între o zgardă antipurici și o pipetă antiparazitară pentru paraziții externi sau între pastile și injecții pentru paraziții interni.

 

Produse antiinflamatoare

 Durerea este deseori la fel de intensă pentru animalul tău de casă precum ar fi pentru un om, iar tu o poți ameliora cu antiinflamatoare dedicate, sigure, eficiente și de bună calitate.

Antiinflamatoarele ajută la reducerea inflamației, a rigidizării articulațiilor și la ameliorarea durerii asociate problemelor inflamatorii.

La cabinetul Dareli găsești una din cele mai mari varietăți de antiinflamatoare pentru câini, pisici, sau alte animale, sub forma de tablete, gel sau comprimate.

 

Soluții otice

 Îngrijirea urechilor este o parte foarte importantă în rutina oricărui stăpân de animale.

Uneori, lipsa unei igiene, factorii externi sau paraziții, pot duce la inflamații sau infecții care provoacă disconfort accentuat pentru animalul dumneavoastră de companie. În acest caz, este nevoie de curățarea urechilor și aplicarea unui tratament adecvat.

 

Calmante

 O mulțime de factori externi pot fi stresanți pentru animalele de companie, determinând în timp, probleme de comportament.

În cazul în care animalul tău prezintă semne de stres manifestate prin agitație, agresivitate, toaletaj excesiv, anxietate sau marcarea teritoriului cu urină, noi vă putem prescrie un tratament pentru calmare. Acesta include, după caz, medicamente pentru calmare, somnifere, sau diverse soluții ce au un efect calmant asupra animalului.

Din fericire, în prezent, exista o multitudine de astfel de soluții antistres, sub forme diverse, de la vaporizatoare și difusere, până la zgărzi, menite să liniștească animalele și să evite efectele devastatoare pe care stresul le are asupra organismului.

 

Antidiareice și laxative

Problemele digestive la animale, în special, cele care trăiesc în casă, pot fi foarte frecvente și se manifestă prin diaree, constipație sau vomă. Aceste dereglări apar foarte des din cauza dietei necorespunzătoare sau neadaptate la unele nevoi speciale pe care animalele noastre le au. Primul pas în rezolvarea problemelor digestive este o diagnosticare făcută de medicul veterinar și administrarea corectă a tratamentului cu antidiareice, sau cu laxative, în funcție de situație.

 

Diete veterinare

Hrana pe care i-o oferi zilnic prietenului tău este foarte importantă și poate să prevină sau chiar să amelioreze probleme mari de sănătate. Oferă-i mâncare de cea mai bună calitate, atent selecționată.

În funcție de afecțiunile animăluțului tău îți putem recomanda mâncarea potrivită și gramajul corespunzător. Sunt mai multe tipuri de diete veterinare pe care un animal le poate urma în funcție de afecțiunea pe care o are:

 • diete veterinare pentru animale cu afecțiuni gastrointestinale;
 • diete veterinare pentru animale cu afecțiuni respiratorii;
 • diete hipoalergenice;
 • diete pentru rinichi;
 • diete urinare;
 • diete pentru diabet;
 • diete pentru îmbătrânirea creierului sau pentru afecțiuni ale creierului;
 • diete veterinare pentru recuperarea după boli grave sau accidente;
 • diete pentru managementul greutății;
 • diete pentru cancer;
 • diete pentru hipertiroidism.

 

 Suplimente nutritive

 Suplimentele alimentare completează dieta furnizându-i animalului tău toate vitaminele și substanțele nutritive esențiale, prevenind astfel deficiențele nutriționale. În plus, aceste produse pot avea efecte pozitive asupra anumitor sisteme specifice ale organismului:

 • creștere și performanță
 • articulații și oase
 • piele și blană
 • stomac și intestine
 • sănătate dentară

Te-ar mai putea interesa


CoolBrand
Cabinet veterinar Dareli

Despre noi


Alături de prietenii tăi, de 17 ani! Cabinetul a fost deschis în 2003, de către Dr. Răzvan Pelin, iar de atunci mii de animale de companie, împreună cu stăpânii lor, au beneficiat de cele mai atente îngrijiri medicale. Vă asteptăm!

Contact


Luni - Vineri: 9.00 - 18.00

Sâmbătă: 9.00 - 14.00

Telefon: 0722.369.265

Adresa


Calea Ferentari, numărul 12, București, sector 5